Shopify Payments este acum disponibil in Romania in 2023

Shopify Payments este acum disponibil in Romania in 2023

Cu ajutorul Shopify Payments, puteți accepta plăți în magazinul dvs. Shopify din România. Această facilitate este disponibilă pentru comercianții din România și oferă o experiență simplă și securizată de plată pentru clienții dvs.

Dacă sunteți un comerciant din România, trebuie să vă asigurați că vă îndepliniți toate cerințele și să vă pregătiți pentru a accepta plăți prin Shopify Payments.

În primul rând, trebuie să aveți o firmă înregistrată și un cont bancar activ. Acest lucru este important pentru a vă permite să transferați fondurile de la tranzacțiile cu cardul către contul dvs. bancar.

În al doilea rând, trebuie să vă asigurați că magazinul dvs. Shopify este configurat corect pentru a accepta plăți prin Shopify Payments. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la contul dvs. Shopify și să activați Shopify Payments în secțiunea de plată.

După ce ați făcut aceste lucruri, puteți începe să acceptați plăți prin Shopify Payments. Această facilitate este complet integrată cu magazinul dvs. Shopify și vă permite să acceptați plăți cu cardul de credit și de debit.

O altă opțiune este să utilizați un procesator de plăți terț, cum ar fi PayPal sau Stripe. Aceste platforme sunt, de asemenea, compatibile cu Shopify și vă permit să acceptați plăți prin intermediul magazinului dvs. Shopify.

În România, perioada de plată este de 3 zile lucrătoare. Suma minimă care poate fi plătită pentru conturile Shopify Payments din România este de 1 EUR sau 5 RON, în funcție de moneda de plată. Dacă există o plată pentru o sumă mai mică decât această valoare minimă, atunci plata rămâne în starea de așteptare până când sunt disponibile mai multe fonduri pentru a fi plătite.

În concluzie, Shopify Payments este o soluție excelentă pentru comercianții din România care doresc să accepte plăți online prin magazinul lor Shopify. Cu ajutorul acestui serviciu, puteți accepta plăți cu cardul de credit și de debit și oferi clienților dvs. o experiență simplă și sigură de plată. Asigurați-vă că vă îndepliniți toate cerințele și vă configurați magazinul corect pentru a începe să acceptați plăți prin Shopify Payments.

Shopify in romania la doar 1 euro

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *