Suntem o agenție de marketing și web design specializată pe platforma Shopify. Îți oferim servicii complete pentru magazinul tău online.

Shopify la doar 1$ / Lunar- Click AICI

Parteneri Shopify – Magazine Online

Rezultate incredibile

Magazinele online create pe platforma Shopify oferă rezultate excelente. Ca și agenție de marketing specializată pe Shopify, suntem aici să îți oferim cele mai bune soluții pentru afacerea ta online. Indiferent dacă îți dorești crearea unui magazin online de la zero sau optimizarea celui existent, echipa noastră de experți în Shopify este aici pentru tine.

Dezvoltăm magazinul tău

Serviciile noastre Shopify includ crearea magazinelor online personalizate, optimizarea acestora pentru motoarele de căutare și dispozitivele mobile, implementarea de instrumente care să ajute la creșterea vânzărilor și multe altele. Suntem aici să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea prin intermediul magazinului tău online.

Optimizarea magazinelor

Experiența noastră vastă în domeniu ne permite să oferim servicii personalizate și suport tehnic excelent. Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem dedicați să ajutăm afacerile să crească prin intermediul magazinelor lor online pe platforma Shopify.

Cele 4 zone de creștere

Zone de achiționare

Platforma Shopify pentru magazine online oferă o soluție completă pentru crearea și gestionarea site-urilor. De la crearea magazinului și gestionarea produselor și comenzilor, până la gestionarea plăților și a livrărilor, Shopify face totul mai ușor și mai eficient pentru tine.

Zona de activare

Odată ce magazinul online a fost creat pe platforma Shopify, următorul pas este de a-l optimiza pentru a atrage mai mulți vizitatori și de a crește vânzările. În calitate de agenție specializată în Shopify, suntem aici pentru a te ajuta să optimizezi magazinul tău online.

Zona de retenție

Platforma Shopify oferă o gamă largă de aplicații și instrumente care pot fi integrate în magazinul tău online. De la instrumente de marketing și gestionarea inventarului, până la integrarea cu platformele de social media, Shopify oferă o soluție completă pentru afacerea ta online.

Zona de venituri

Odată ce magazinul tău online este creat pe Shopify, este important să îl menținem într-o stare bună de funcționare și să îi facem actualizările necesare. Echipa noastră de experți în Shopify oferă suport tehnic și de mentenanță pentru magazinul tău online și rezolvă orice task.

Serviciile noastre de Web Design All-in-One

Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme legate de magazinul tău online.

Interesat de o colaborare?


Hai să începem!


Shopify Magazin Online Parteneri De Incredere

Apasă click AICI și vezi blogurile noastre

Ce este platforma Shopify?

Shopify este o platformă de e-commerce care permite utilizatorilor să creeze și să gestioneze magazine online. Cu Shopify, puteți crea un magazin online personalizat și complet funcțional în doar câteva ore, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate de programare sau design.

Care sunt beneficiile de a utiliza platforma Shopify?

Printre beneficiile de a utiliza platforma Shopify se numără ușurința de utilizare, personalizarea completă a magazinului, integrarea cu o gamă largă de aplicații și instrumente, securitatea și suportul tehnic excelent.

Cât costă utilizarea platformei Shopify?

Platforma Shopify oferă mai multe planuri de preț care se potrivesc cu diverse nevoi de afaceri. Planurile încep de la 29 USD/lună și pot ajunge până la 299 USD/lună, în funcție de funcționalitățile și capacitățile dorite.

Este platforma Shopify securizată?

Da, platforma Shopify este securizată. Shopify utilizează cele mai bune măsuri de securitate pentru a proteja datele și informațiile clienților săi. Platforma este în conformitate cu cele mai recente standarde de securitate și este auditată regulat pentru a asigura conformitatea cu aceste standarde.

Pot integra magazinul meu online Shopify cu alte aplicații sau instrumente?

Da, Shopify permite integrarea cu o gamă largă de aplicații și instrumente, inclusiv cu cele mai populare platforme de social media, instrumente de marketing, gestionarea inventarului și multe altele. Echipa noastră de experți în Shopify poate ajuta la identificarea celor mai bune aplicații și instrumente pentru magazinul tău online și la integrarea acestora în mod eficient.

Pot să vând produse fizice și digitale pe Shopify?

Da, poți vinde atât produse fizice, cât și digitale pe Shopify. Platforma oferă instrumente pentru gestionarea ambelor tipuri de produse.

Cum pot să accept plăți pe Shopify?

Shopify oferă mai multe opțiuni de plată, inclusiv prin intermediul cardurilor de credit/debit, PayPal, Apple Pay și Google Pay. Puteți configura opțiunile de plată prin intermediul panoului de administrare Shopify.

Pot să utilizez propriul meu nume de domeniu pentru magazinul meu Shopify?

Da, poți utiliza propriul tău nume de domeniu pentru magazinul tău Shopify. Platforma oferă instrumente pentru configurarea propriului tău nume de domeniu.

Pot să utilizez Shopify pentru dropshipping?

Da, poți utiliza Shopify pentru dropshipping. Platforma oferă integrări cu mai multe platforme de dropshipping, precum Oberlo și Spocket.

Ce sunt Shopify Apps?

Shopify Apps sunt aplicații care pot fi integrate în magazinul tău Shopify pentru a adăuga funcționalități suplimentare. Există o gamă largă de Shopify Apps disponibile, inclusiv aplicații de marketing, gestionare a inventarului și multe altele.